Er komt een vierde jaar aan van Rainbow Six Siege, maar er is nog weinig over bekend. Toch komt er nu ineens via een lek nieuwe informatie vrij over een aantal aankomende operators in de game…

Volgens het lek zal er een nieuwe map komen welke zich afspeelt in Australië. Bij een nieuwe map horen ook twee nieuwe operators.

Volgens een post op het ResetEra forum worden zowel de aanvallende als de defensieve zijde aangevuld door Australische operators.

De aanvallende kant krijgen de operator Gridlock. Deze kan spijkermatten neerleggen die de vorm van een spinnenweb hebben. Hiermee is het mogelijk om stille vijandelijke operators, zoals Caveira, uit de weg te ruimen.

De defensieve operator heet Mozzie, de dame beschikt over de mogelijkheid om de vijandelijke drones over te nemen wanneer zij hiermee in contact komt. Hoe dit precies gaat werken is nog niet bekend.

Op dit moment is het nog niet zeker in hoeverre de informatie uit het lek klopt. Maar aangezien er al eerder een lek is geweest omtrent operators uit de game, bestaat er een grote kans dat we deze nieuwe operators tegen gaan komen in Rainbow Six Siege.