De nieuwste Grand Prix voor Crash Team Racing Nitro-Fueled is vandaag verschenen en heet Neon Circus.

Vanaf vandaag kun je meedoen aan dit spannende Grand Prix seizoen en voor het eerst racen op het nieuwe parcours; Koala Carnival. Uiteraard zijn er weer vele uitdagingen om te voltooien waarmee Nitro te verdienen is.

Neon Circus brengt nieuwe personages uit het Crash universum naar de race, met wie spelers als beloningen spannende items uit de Nitro Gauge-set kunnen verdienen. Daarnaast is er een nieuwe modus om je moed te testen en maakt een zeer speciale kip een majestueuze entree!

Het nieuwe seizoen biedt ook nieuwe karts die je met een schat aan extra skins, wielen, decals, stickers en geanimeerde paint jobs naar je eigen wensen kan aanpassen.

Het Neon Circus Grand Prix biedt het volgende:

EEN NIEUWE TRACK: Koala Kong is de ceremoniemeester van de gloednieuwe track; Koala Carnival! Het is een circus spektakel zoals alleen Koala deze kan verzinnen.

EEN NIEUWE GAME MODE: Scheur door de bochten, stel je positie veilig op de rechte stukken en maneuvreer je weg door Ring Rally, de nieuwe modus in Local Arcade! Bewijs jezelf op elke track en voltooi de uitdagingen op Ring Rally om Nitro te verdienen.

NIEUWE PERSONAGES: Crash Tag Team racers Pasadena O’Possum en Ebenezer Von Clutch voeren de spanning dit seizoen verder op, terwijl ieders favoriete krachtpatser, Koala Kong, de headliner is van de Nitro Gauge beloning-set.

NIEUWE KARTS: Ga off-track met de Nitro Bumper Kart, haal herinneringen op aan Crash Tag Team Racing met de Pressurizer en neem risico’s met de Daredevil!

PIT STOP: Veel nieuwe Pit Stop items inclusief circus thema-skins, neon wielen en voor de eerste keer geanimeerde paint jobs!

EEN MAJESTUEUS KIP: Zet koers naar de Adventure modus, verken alle Hub werelden, verzamel de verstopte gouden eieren en ontgrendel King Chicken!

EEN CHAMPION KART EN DECAL: Eindig in de top 5 procent van het Grand Prix-klassement om de Champion Kart en Neon Circus-decal te verdienen!

Crash Team Racing Nitro-Fueled is reeds beschikbaar voor Playstation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC.

Laat een antwoord achter