The Day Before moet post-apocalyptische MMO worden

Ontwikkelaar Fntastic heeft een nieuwe MMO aangekondigd welke zal verschijnen op PC. De eerste gameplay beelden tonen veel overeenkomsten met games als The Division, Days Gone, The Last of Us en DayZ.

In de gameplay trailer is te zien dat The Day Before zowel PvP als PvE-elementen heeft. Zo zal de game zich afspelen in een post-apocalyptisch Amerika, wat getroffen is door een virus die mensen verandert in zombies. Als we kijken naar gameplay zal het een soort mengelmoes worden tussen The Last of Us en The Division.

In de trailer is tevens te zien dat het mogelijk is om gebruik te maken van voertuigen. Hierbij zal je wel rekening moeten houden met het brandstofverbruik. The Day Before zal voornamelijk draaien om survival en daardoor zal het looten van bruikbaar materiaal een grote rol spelen.

In de trailer worden ook overlevende kolonies vermeldt, die waarschijnlijk zullen fungeren als veilige zones waar alle spelers hun items kunnen kopen en verkopen, en ook naar online parties kunnen gaan om andere gebieden te verkennen. Hoewel er niet veel wordt onthuld over mogelijke andere spelmodi, lijkt het erop dat The Day Before zich zal concentreren op de MMO-gameplay.

The Day Before moet ergens in het tweede kwartaal van 2021 verschijnen op PC. Of er console-versie op de planning staat is nog onduidelijk.

Bekijk hieronder de gameplay trailer van The Day Before:

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x