Check morgen een nieuwe Nintendo Direct uitzending, met mogelijk een nieuwe Mario-game

Morgen komt Nintendo weer op de proppen met een Direct uitzending. Naast meer info over Pikmin 4, gaan er ook geruchten over een 2D Mario-titel.

Nintendo heeft vandaag aangekondigd dat er morgen, woensdag 21 juni, een nieuwe Nintendo Direct zal plaats vinden.

Volgens een Twitter bericht van Pyoro_ND zou Nintendo namelijk ook bezig zijn met een nieuwe Mario-game. Deze insider had het recent ook goed toen Sonic Superstars, Everybody 1-2 Switch en andere titels waren gelekt, wat het enige geloofwaardigheid geeft. Hij gaf daarbij aan, dat deze titel tijdens de eerstvolgende Direct uitzending onthuld zou worden, wat dus betekend dat we er morgen meer oe

Deze nieuwe Mario-game zal geen deel uitmaken van de New Super Mario Bros.-serie, want het zou de start van een nieuwe serie moeten zijn. Verder zou er ook aan de remake van een SNES-klassieker gewerkt worden, al worden daar verder geen details van gegeven.

Kijk op woensdag 21 juni om 16:00 uur naar een Nintendo Direct-livestream met ongeveer 40 minuten aan informatie die voornamelijk is gericht op Nintendo Switch-titels die dit jaar worden uitgebracht, inclusief nieuwe informatie over Pikmin 4.

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x