Street Fighter V toont nieuw character F.A.N.G.

De fighters van Street Fighter timmeren al decennia aan de weg en voorlopig lijkt er nog geen einde aan te komen. Street Fighter is onder de liefhebbers van fightinggames bijna een soort religie. Sinds de dagen van de SNES en de arcadekasten tot aan nu. Ook op de huidige generatie consoles gaat het timmerfestijn door.

Met Street Fighter V op komst kunnen we jullie vertellen dat een aantal veteranen en een nieuwe strijder zijn bekeerd tot het nieuwste deel uit de serie. De meest opvallende naam is F.A.N.G. met zijn uiterlijke en bijzondere vechtstijl steelt hij de show in de nieuwe  trailer. In het jaar na de release zullen ook Alex, Guile, Balrog, Ibuki, Juri en Urien geleidelijk aan het lijstje characters toegevoegd. Deze kunnen in game worden unlocked, maar zijn direct te gebruiken bij aanschaf van de season pass. Het geweld kan 16 februari losbarsten op de Playstation 4 en PC.

Zijn jullie blij met de veteranen die terugkomen in SF V en wie zien jullie nog meer graag terug? Laat het weten in de reacties.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x