Speel vandaag nogmaals The Division alpha

Vorige week konden vele gamertjes aan de gang met de closed alpha van The Division. We hebben goed nieuws voor diegene die al mee gedaan hebben, en de mensen die al eerder een speciale code kregen voor de Xbox One.

Er is zojuist aangekondigd dat de The Division alpha terug komt. Dit geldt alleen voor Xbox One bezitters die er al een code voor hebben gehad. Vanmiddag om 15.00uur gaat de alpha online en is drie uur lang speelbaar. Dit nieuws werd bekendgemaakt door The Division vlogger MarcoStyle.

The Division is een van de meest geanticipeerde games van 2016. De alpha van de game was voorheen exclusief beschikbaar voor spelers die de complete game gepreorderd hadden of voor degenen die een code hadden gekregen tijdens de E3 en Gamescom presentaties van dit jaar.Ubisoft heeft bekendgemaakt dat de alpha beschikbaar is voor iedereen die voor 18 december een aankoop doet op Uplay. Zodra je de aankoop hebt gedaan krijg je toegang tot de alpha versie van de game.

De alpha gaat vandaag om 15.00 uur Nederlandse tijd online en loopt tot 18.00 uur vanavond. Ook is er een beta versie aangekondigd voor volgend jaar die verschijnt op de Playstation 4 en de PC. De complete game kun je verwachten op 8 maart 2016 voor Xbox One, Playstation 4 en PC.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x