GTA: Liberty City Stories nu verkrijgbaar voor iOS

Maak je klaar om terug te keren naar de East Coast, want Grand Theft Auto: Liberty City Stories is terug voor mobiele devices met aanzienlijke verbeteringen. Grand Theft Auto: Liberty City Stories werd in 2005 gelanceerd voor PlayStation Portable en is vanaf nu ook verkrijgbaar voor de nieuwste iOS-toestellen en binnenkort ook voor Android en Amazon devices. 

In Liberty City Stories keert Toni Cipriani, de vroegere vertrouweling van de criminele familie Leone, terug nadat hij zich voor lange tijd verscholen hield vanwege het vermoorden van een belangrijke maffiabaas. Er heerst onrust in de staten van Libery City vanwege de constante machtsoorlog tussen families die de stad willen regeren, waardoor de stad wordt overspoeld door politieke corruptie, georganiseerde misdaad, drug trafficking en protestgroepen. Losgeslagen huurmoordenaars, onbetrouwbare valse magnaten, cynische politici en zelfs zijn eigen moeder staan in zijn weg, wanneer Toni probeert om de stad onder heerschappij van de familie Leone te krijgen.

Oorspronkelijk werd Grand Theft Auto: Liberty City Stories al ontwikkeld met het oog op mobile gameplay en de game is nu terug met verbeteringen zoals real time belichting en schaduwen, upgraded texturen en artwork, grotere draw distance, performance-verbeteringen voor touch-based gaming, waaronder geupdate analoge sturing en opnieuw uitgebalanceerde bediening, cross-platform cloud saves via Social Club, support voor Apple’s 3D touch en meer.

Naast de cross-platform cloud saves, kun je Liberty City Stories downloaden en vervolgens inloggen in Social Club binnen de app. Eenmaal ingelogd kun je in de app de ‘I HEART LC t-shirt’-bonus ontgrendelen met je eigen Grand Theft Auto Online account voor PlayStation 4, Xbox One of PC, en is het shirt gratis verkrijgbaar bij elke GTA Online kledingzaak.

Bekijk de trailer voor een voorproefje van Liberty City Stories via onderstaande video:

https://www.youtube.com/watch?v=4Dsaicv6HU4&feature=youtu.be

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x