Kale knakker 47 wordt in zijn episodische game behoorlijk wat de wereld over gestuurd. Na Frankrijk, Italie en Marokko, mag hij nu afreizen naar het land van de tropische hittes, prachtige tempels en shemales… Welkom in Thailand!

Welcome to Bangkok

Oke, deze vierde episode speelt zich af in het luxe hotel Himmapan gelegen in Bangkok. Dit prachtige resort is gelegen aan de Chao Phraya rivier en hier is het de bedoeling om een heuse rockster om te leggen. Jordan Cross is de leadzanger van de band The Clash, en hij legt hier de hand aan zijn nieuwe album. Hoewel 47 niet is opgeroepen om een halt te roepen aan de pokkeherrie van zijn nieuwe album, mag hij Jordan omleggen vanwege donkere geheimen die de rockster heeft. De beste man had namelijk een relatie met de jonge actrice Hannah Highmore, welke een jaar geleden van het balkon gemieterd was. Volgens Jordan en zijn advocaat Ken Morgen was het een ongelukje, maar de familie van Hannah weet wel beter en heeft de ICA ingehuurd om af te rekenen met beide heren!

hitman-ep41

Spectaculair spektakel

Het hotel in Bangkok is een waar spektakel voor het oog, en kent dan ook de echte Thaise en Aziaatische invloeden die we mogen verwachten van zo’n locatie. Het hotel is ongelooflijk gedetailleerd in elkaar gezet en kent dan ook de tropische sfeer die je mag verwachten van een hotel in Bangkok. Van een diversiteit aan exotische planten, tot in de puntjes verzorgde beeldjes van olifanten en dit alles afgewerkt met rondvliegende vlindertjes. Overal zie je diverse gasten, maar ook medewerkers die de gasten helpen, de tuintjes aan het bijhouden zijn en meer. Het hotel bestaat uit een aantal onderdelen: Zo heb je het middenstuk, waar een imposante receptie te vinden is. Vanuit hier kun je naar twee vleugels die elk hun eigen faciliteiten kennen. Een van de vleugels van het hotel is compleet afgehuurd door Jordan Cross en zijn aanhang. Deze vleugel wordt dan ook flink bewaakt en het is dan ook een crime om hier binnen te geraken. Gelukkig ben jij een getrainde huurmoordenaar, en weet je altijd wel je weg te vinden in moeilijk begaanbare locaties.

hitman-ep43

Lekkere bolus draaien

Er zijn weer een shitload aan mogelijkheden om jouw doel te bereiken. Zo kun je inchecken bij het hotel en kun je een eigen kamer betrekken. Leuk is om dan de receptie te bellen dat de housekeeping zijn werk niet heeft gedaan, of dat je na het leggen van een flinke bolus de WC hebt verstopt. Zodoende komt er een hotelmedewerker even polshoogte nemen, waardoor jij een van je eerste outfits kunt bemachtigen. Er zijn weer een flinke lading outfits te vinden in de game, waarbij ik persoonlijk de Groupie het leukste vindt.

hitman-ep42

Tuk-Tuk Boom!

Tevens kent de DLC een flink aantal leuke details die je hier en daar een leuke glimlach bezorgen. Deze vallen dan ook onder de Opportunities die we wel en breed kennen uit de afgelopen episodes. Een hiervan is het leuke feit dat Jordan Cross naast het opnemen van zijn nieuwe album, ook zijn 27e verjaardag viert. Zodoende mag Jordan zich dan ook gaan voegen bij de club van 27, net zoals Amy Winehouse, Jimi Hendrix enzo… Tijd voor jou om de huge-ass verjaardagstaart te vergiftigen. Een andere mooie mogelijkheid is om een Tuk-Tuk op te blazen om een van je doelwitten om te brengen. Naast deze twee mogelijkheden, zijn er weer een shitload aan mogelijkheden waarmee je kunt spelen.

Conclusie

Hitman heeft er weer een lekkere episode bij. Sapienza was de natte droom van elke Hitman liefhebber en Bangkok doet er een lekker schepje bij. Een welkome toevoeging na het ietwat tegenvallende Marrakesh. We krijgen een uitgebreide locatie, met genoeg mogelijkheden om je doelwitten om te leggen. Dit alles ziet er adembenemend uit, en wordt dan wel iets teniet gedaan door de niet kloppende voice-acting. Helaas kwamen we dit in de voorgaande episodes ook al tegen, en moeten we hier maar mee zien te leven. Naast Sapienza is Bangkok zeker de beste DLC map die je kunt krijgen.

[mbYTPlayer url=”https://www.youtube.com/watch?v=b6JZlOYfVj4″ opacity=”.5″ quality=”medium” ratio=”auto” isinline=”false” showcontrols=”false” realfullscreen=”true” printurl=”true” autoplay=”true” startat=”4″ mute=”true” loop=”true” addraster=”true” stopmovieonblur=”false” gaTrack=”false”]

Hitman: Episode 4 - Bangkok | REVIEW
HOT!
  • Geweldige locatie
  • Leuke details en dingetjes
  • Uitdagend en divers
NOT!
  • Die fokkin' niet kloppende voice-acting...
85%SCORE
Waardering gebruiker: (0 Stemmen)
0%