Dikke vette sale in de Xbox Store

Niet alleen Sony heeft een uitverkoop op zijn digitale dienst, ook in de Xbox Store zijn een aantal leuke items te vinden. Hier lees en zie je wat je allemaal kunt halen voor een prikkie!

Nog niet genoeg nieuwe games gehad met kerst? Dan is het zeker tijd om eens goed de Xbox Store in de gaten te houden. Daar vindt namelijk de grootste sale ooit plaats, aldus Microsoft.

Zoals je kunt zien in onderstaande video zijn er meer dan 200 deals (!). Voor ieder wat wils, zowel op de Xbox One als de Xbox 360. Ook leuk: dankzij backwards compatibility zijn veel 360-games voor een leuk prijsje te downloaden en op de Xbox One te spelen. Zo kun je de LEGO Star Wars: The Complete Saga op de kop tikken voor maar €5.

Naast de wekelijkse deals, zijn er ook speciale Daily Deals. Vandaag kun je Sunset Overdrive scoren voor de One en Plants vs Zombies Garden Warfare voor de 360. Kijk voor complete lijst met deals op de Xbox website, voor bijvoorbeeld kortingen op Destiny: The Taken King, GTA V en Rise of The Tomb Raider.

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x