Nieuwe DLC voor story-mode GTA V in de maak?

Tot op heden zijn er al vele updates gekomen voor Grand Theft Auto V die vooral voor de GTA Online veel nieuws brachten. Nieuwe Heists, missies en game-modes passeerden allemaal al de revue, terwijl voor de story-mode enkel wat nieuwe wapens en voertuigen voorbij kwamen.

Een bekende in de data-mining kringen, LondonTown2004, heeft nu een stel bestanden ontdekt in de game die duiden op een DLC management systeem dat deels ingebouwd is in de game, maar waarvan de belangrijkste bestanden zich nog op de Rockstar servers bevinden. Speciaal is dat dit systeem na het ophalen van de bestanden en de installatie enkel betrekking lijkt te hebben op de story-mode, waardoor het dus erg waarschijnlijk is dat er toch nog downloadable content voor deze modus komt.

De data wekt zelfs de suggestie dat het niet bij een enkele content-upgrade blijft, maar ook dat ten minste één een betaalde update wordt, want de gebruiker werd geconfronteerd met een melding dat zijn installatie not authorized was en de content gekocht moest worden. Ook was in het startscherm een nieuw blauw DLC-icoon te zien dat een menu opent waarin de content geactiveerd en gedeactiveerd kan worden.

Informatie over wat voor content beschikbaar komt en wanneer is uiteraard nog niet bekend.

gta dlc1 gta dlc2 gta dlc3

Bron: Hardware.info

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x