Supersonische oplader voor Xbox One controller

Hoe lekker zou het zijn als je binnen no-time je controller op kon laden. Geen gezeik meer tijdens het spelen van Black Ops 3 of andere hectische games waar je de Xbox One controller volop nodig hebt.

Er is een third-party bedrijf dat claimt een batterij voor de Xbox One-controller te hebben ontwikkeld die binnen zestig seconden opgeladen is. Zodoende kun je lekker twaalf uur door gamen. Helaas is er nog geen releasedatum of prijs bekendgemaakt van deze superhandige lader.

Gameaccessoiremaker Performance Designed Products claimt een oplader en batterij te hebben ontwikkeld voor de Xbox One controller. Hiermee kun je de batterij van de controller binnen een minuut opladen en daarna tot twaalf uur door gamen. De oplader heeft de ongelooflijk originele naam Super Charger meegekregen. Het idee achter deze oplader is dat gamers een korte pauze kunnen inlassen om bijvoorbeeld even te pissen, zodat je de controller kunt opladen en daarna als een malle verder kan gaan spelen. Handig toch?

Naast de bekendmaking en de onderstaande afbeelding, is er verder weinig bekend over de game accessoire. Zo is het nog niet bekend of deze in Nederland verschijnt en wat de prijs gaat zijn.

Op basis van de afbeelding kunnen we opmaken dat het pakket een basis en een batterij bevat; via de basis wordt de batterij dan waarschijnlijk opgeladen (meestal duurt dat vier uur, met een battery pack van Microsoft). Ook wint het geen schoonheidsprijs (check dat blok aan de achterkant…), maar het praktische gaat natuurlijk altijd voor het schone plaatje, nietwaar?

PDP-Super-Charger

Ook interessant
Halo: The Master Chief Collection krijgt een Xbox Series X upgrade
NL / EN