Activision staat er om te springen dat jij de PC versie van Black Ops III gaat kopen. Kwamen ze eerder al met de Starters Pack die je op Steam kunt kopen, voor € 14,49, kun je deze nu het hele weekend gratis spelen.

Enige tijd geleden kwamen we al met het bericht dat deze Starters Pack exclusief is verschenen voor de PC, en vanaf vanavond 19.00uur kun je deze Pack dus gratis downloaden en spelen tot zondag 28 februari. Op zich een leuke actie van Activision en Treyarch om de game aan de man te brengen. Wij verdenken dan ook dat Black Ops III niet zo heel hard verkoopt op dit platform, vanwege deze acties.

De pack bevat de competitieve online gameplay uit de game, terwijl de Zombie co-op campagne ontbreken in de pack. Met de Pack heb je geen toegang tot mod tools, multiplayer custom games, de campagnemodus of Prestige. Meer info vindt je op de Steam-pagina.

Tevens begint vandaag om 19.00uur ook weer een Double XP weekend voor de game op alle platformen. Deze eindigt op maandag 29 februari. Daarnaast kun je via Steam Call of Duty: Black Ops 3 aanschaffen met 33% korting, en de Digital Deluxe editie met 20% korting.

2 reacties

Laat een antwoord achter