Super Meat Boy binnenkort op de Wii U

Voor de indie liefhebbers op de Wii U moet het al jaren een gemis zijn om een van de grotere Indietitels niet te kunnen spelen. Dan heb ik het natuurlijk over Super Meat Boy, het hoopje vlees dat zich door messen, zagen, ravijnen en bergen pekel moet werken en bossfights moet zien te overleven om de wereld te redden.

Binnenkort kunnen ook Nintendoliefhebbers het avontuur spelen van onze vlezige vriend, want over een paar maanden moet de game ook uit zijn op de WiiU, aldus Tommy Refenes (designer/programmer van Super Meat Boy). Op twitter kwam hij met de volgende mededeling: “Super Meat Boy is coming to WiiU very very very soon. @BlitWorks is wrapping it up and you should be playing it in a couple months! Hooray!” De game staat bekend om de hardcore gameplay, die alleen voor de meest taaie hompjes vlees te doorgronden is.

Kijken jullie er naar uit om met deze super vlezige jongen aan de slag te gaan of is het meer mosterd na de spreekwoordelijke maaltijd? Binnenkort hopelijk meer nieuws over de releasedatum van de game.

 

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x