Welke dag is het vandaag? It’s Friday the 13th!

Jajaja, vanaf vandaag is Jason Voorhees als download beschikbaar voor Mortal Kombat X! Toch vet om een van de grootste Horroriconen zo te zien vechten.

Officieel komt Jason pas op 12 mei naar de game toe als losse download, maar voor de mensen met de Kombat Pack zit Mr. Voorhees er als early access bij! Hij komt met zijn iconische ijshockeymaster de wereld van Mortal Kombat eens even flink op stelten zetten.

Maar dat is nog niet alles, naast Jason zullen er ook 3 horrorskins toegevoegd worden aan de Kombat Pack: Vampiress Mileena, Pharaoh Ermac en Kraken Reptile. Weer een klein lokkertje voor de fans.

Ben jij al hyped? Ga jij meteen voor de Kombat Pack of denk je het nog een week uit te kunnen houden zonder deze legende? Check de trailer en laat ons weten hoe jij erover denkt.

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=OVLIgsf6qcs’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

 

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Rowdy Oomen
8 jaren geleden

Leuke toevoeging, maar waarom moeten ze dan ook gelijk de hoofdprijs gaan vragen voor nieuwe characters?

MKX is zeker een goede game maar het feit dat ze aardige bedragen vragen voor nieuwe content, geeft me toch het gevoel dat de game toch niet helemaal af en compleet is. Kom op! Je betaald 70 euri voor een game en mag er nog eens hetzelfde bedrag voor neerleggen om alle DLC erbij te krijgen…

0
0
NL / EN
1
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x