Nu we ondertussen maanden hebben kunnen rondzwerven in de wastelands in Fallout 4, wordt het ondertussen wel tijd voor een lading DLC. Bethesda is natuurlijk de beroerdste niet om voor wat centen wat DLC en content uit de hoed te toveren om de game nog langer houdbaar te maken. In dit bericht meer over de nieuwe content in Fallout 4.

Er zijn tot dusver 3 add-ons aangekondigd, genaamd: Automatron, Wasteland Workshop & Far Harbor.

Fallout4_DLC_WastelandWorkshop02

  • Automatron is de eerste add-on die zal verschijnen op 8 maart. In dit verhaal zullen kwaadaardige robots worden losgelaten op de Commonwealth en aan jou de taak om dit op te lossen. Daarbij zal je ook je eigen robot kunnen creëren en aanpassen zoals jij wilt. De kosten voor deze add-on is $10 en vermoedelijk rond de 10 euro hier.
  • Wasteland Workshop is de tweede DLC die we voor onze kiezen krijgen. Hierin gaan we aan de slag om traps en vallen te maken om de creatures en vijanden in de wastelands te vangen. Vervolgens kun je deze wezens temmen en voor je eigen doeleinden gebruiken. In april zal deze add-on worden gereleased voor zo’n $5 (5 euro?).
  • Far Harbor biedt het meeste content. Het voegt nieuwe zaken toe aan de Valentine’s Detective Agency. Daarnaast zullen we een groot nieuw gebied kunnen gaan verkennen met nieuwe quests, vijanden en dungeons en natuurlijk nieuwe loot. Dit pakket kun je in mei op de agenda zetten voor een prijs van $25 (25 euro?).

Fallout4_DLC_FarHarbor03_730-720x405

Voor het hele pakket zul je naar verwachting 40 euro moeten tellen. In dat geval kan het handiger zijn om de “seasons pass” te kopen. Deze kost nu 30 euro, maar zal vanaf 1 maart worden verhoogd naar 50 euro. Daarmee krijg je deze 3 add-ons en meer van de toekomstige content die gepland staat. Bethesda is niet van plan om het bij deze add-ons te laten en vandaar dat de “seasons pass” ook in prijs wordt verhoogd.

 

 

Laat een antwoord achter