Aankomende Assassin’s Creed zal zich waarschijnlijk in Bagdad afspelen

Er gingen al geruchten dat de aankomende Assassin’s Creed-game zich in het Azteekse rijk zou afspelen. Dit wordt vandaag door journalist Jason Schreier tegengesproken, want hij claimt dat de aankomende Assassin’s Creed-game zich in Bagdad zal afspelen.

Dit nieuws melde de Bloomberg-journalist via Reddit. Hij reageert daarmee op een recent gerucht van YouTuber Jeremy Penter, welke claimt dat de volgende AC-game zich in Azteekse rijk afspeelt. Volgens Schreier klopt dat niet.

“De volgende AC-game is Rift en speelt zich af in Bagdad”, aldus Schreier. “Daarna komt (Assassin’s Creed) Infinity uit, en daarin zullen meerdere ervaringen en omgevingen zitten. Ik heb van twee van die omgevingen gehoord, en geen van beiden vallen onder het Azteekse rijk.”

Vooralsnog is alleen het bestaan van Assassin’s Creed Infinity bevestigd door Ubisoft. De game moet een soort live service-achtige ervaring worden, waarbij er regelmatig nieuwe ervaringen worden toegevoegd. In die zin zou Infinity een soort platform moeten worden voor toekomstige AC-ervaringen.

Het bestaan van Assassin’s Creed Rift is niet officieel bevestigd, maar er gaan al wel geruime tijd geruchten over. Het zou gaan om een spin-off die draait om het personage Basim uit Valhalla.

Eerder heeft Ubisoft al bevestigd dat het in september meer over de toekomst van de Assassin’s Creed-franchise uit de doeken doet.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x