Een tijd terug mochten we Agony, van ontwikkelaar Madmind Studio, reviewen. De game viel ongelooflijk tegen, maar dat weerhoudt de ontwikkelaar zich er niet van om met een nieuwe game te komen.

Madmind’s nieuwe game zal Paranoid gaan heten en wordt ontwikkeld voor de PC. In de game zal je de rol aannemen van Patrick, die na het tragisch overlijden van zijn ouders en het verdwijnen van zijn zus jarenlang in isolement heeft geleefd. Dit kwam gepaard met een aantal verslavingen en mentale problemen. Op een dag krijgt Patrick telefoon van zijn zus, die 13 jaar na haar verdwijning terugkeert.

Agony nam ons mee naar de hel, maar in Paranoid krijgen we de horror voorgeschoteld in een wat meer vertrouwde omgeving, namelijk in het appartement van Patrick. Paranoid kun je in het rijtje van games zetten als P.T. en Layers of Fear.

Hieronder zie je de eerste beelden van Paranoid, en deze zien er erg goed uit. Hopelijk zal deze nieuwe setting een nieuwe kans opleveren voor Madmind, om zodoende een degelijke horrorgame in elkaar te zetten. Een releasedatum is nog niet bekend.

Laat een antwoord achter