Vergeet Messi, vergeet Ronaldo en vergeet al zeker het Nederlands elftal. Het WK mag in volle gang zijn (hoewel een groot aantal deelnemers inmiddels al weer thuis is). Het echt voetbal doe je natuurlijk met Rocket League op de computer! Dat is een feestje waard want de game bestaat al 3 jaar.

Op 7 juli 2015 kwam de game uit op de PC en Playstation 4. In 3 jaar tijd is de virtuele voetbalgame met autootjes uitgegroeid tot een succes op de PC, Playstation 4, Xbox One en vanaf eind 2017 ook op de Nintendo Switch. Het driejarig bestaan is daarom ook wel een feestje waard en dat gebeurt zoals gewoonlijk met goodies. Er worden nieuwe verjaardagsitems aan de game toegevoegd die ook unlocked kunnen worden door het spel te spelen. Voor de rest keert ook een oude bekende map terug: “throwback”. Deze map komt uit de voortganger van Rocket League: Supersonic Acrobatic Rocket-Powered Battle Cars. Uniek aan dit veld is dat er achter het doel ook nog doorgespeeld kan worden (vergelijkbaar met ijshockey). Het anniversary event wordt afgetrapt op 9 juli (19 uur) en duurt tot en met 24 juli (2 uur).

Op Steam kan de game vanaf vanavond een weekend gratis worden gespeeld. Vanaf maandag 9 juli moet je gewoon in bezit zijn van een betaald exemplaar van de game, maar gelukkig kun je de game dit weekend wel alvast kopen met 50% korting als het je bevalt. Laat de bal maar rollen!

Laat een antwoord achter