Arcadeklassieker Castle Crashers komt naar de Xbox One

Vrijwel alle Xbox-bezitters hebben ‘m waarschijnlijk gespeeld, en ook nog eens met veel plezier. De vermakelijke en knotsgekke sidescrolling beat ‘m up klassieker wordt daarom geremastered voor de One, zodat iedereen die hem gemist heeft ‘m in kan halen of opnieuw kan beleven in volle glorie.

Om met de deur in huis te vallen: 9 september gaat de game verschijnen in de Amerikaanse store. Wanneer de game bij ons in Europa beschikbaar wordt gesteld is nog onduidelijk, maar het zal waarschijnlijk niet meer worden als een paar dagen.

Castle_Crashers_screenshotDat moet ook wel, want zo krijgen de mensen die in het bezit zijn van een Gold-abonnement en ‘m al gekocht hebben op de 360 hem helemaal gratis. Althans, de game zal dan gratis te downloaden zijn tot 20 september, vanaf 21 september zou je er dan 5 dollar (waarschijnlijk zelfde prijs in euro’s) voor moeten betalen. Heb je de game nog niet in bezit, betaal je er een kleine 15 dollar voor. Zou een beetje lullig zijn om de game dus na 20 september in de Europese store te droppen toch..

Wat we er in ieder geval van mogen verwachten: 60fps, extra slicke textures, betere prestaties, een nieuwe multiplayermodus genaamd ‘Back off Barbarian’ en nog veel meer. Er is nog niks gezegd over nieuwe levels of areas maar dat zou nog wel eens goed mogelijk kunnen zijn.

En als je echt te lui bent om hem te downloaden, kun je hem natuurlijk in november spelen via de backwards compatibility functie van de One. Als je hem al gekocht hebt dan…

 

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x