Batman: Arkham Knight update geeft je keuze uit verschillende personages

In het laatste deel van de geliefde vleermuisman zitten zogenaamde AR (Augmented Reality) Challenges, die extra uitdaging bieden naast de verhaallijn van de game. Voorheen was het alleen mogelijk om deze te spelen als Batman zelf, maar met de nieuwe update word het mogelijk om deze met meerdere characters te voltooien.

‘AR Challenges’ zijn eigenlijk wat in de voorgaande delen van de Arkham serie de ‘Challenge Mode’ was. Deze challenges zetten je voor verschillende opdrachten als zoveel mogelijk baddies uitschakelen in een korte tijd, in een map zo sneaky mogelijk schavuiten de kop achterstevoren draaien of met de Batmobile zoveel mogelijk schade als mogelijk aanrichten, blabla enzovoorts.

Voorheen was het alleen mogelijk om deze missies alleen met Batman te doen, maar de nieuwe update stelt je nu in staat om dit ook te doen met Robin, Catwoman, Nightwing of Azrael. Mocht je ook nog eens de gelukkige bezitter zijn van alle DLC-pakketten, mag je daar ook Harley Quinn, Batgirl en Red Hood aan vast plakken.

Het was in de voorgaande delen al wel een optie om met meerdere characters te spelen, maar vanaf nu bied Arkham Knight je dezelfde vrijheid.

Batman: Arkham Knight ligt nu in de winkels voor de PS4, Xbox One en PC.

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jeffrey-Tivo Noordermeer
8 jaren geleden

Desmond Noordermeer

0
0
NL / EN
1
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x