Battlefield fixt eindelijk headglitch in Spring Patch!

Really DICE? REALLY!? Na bijna 2 jaar komen ze met de fix van de meest annoying, meest gore, meest loserish, meest hufterige klote glitch! Ik heb het natuurlijk over de beroemde headglitch in Battlefield 4. Hoevaak ik hierdoor mijn controller met de dood bedreigd heb en familieleden van mijn xbox figuurlijk allerlei ongewenste sexuele verhandelingen zou opleggen! Maar nu is dat allemaal voorbij, voornamelijk omdat ik Battlefield 4 niet meer speel… fuckers!

 

Hier hebben wij de Spring Patch Details voor jullie even opgezocht uiteraard!

 

Een mooie uitleg van de headglitch!

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?t=171&v=IcyGV7Ss-fY’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

 

 

 

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x