Beelden en details gelekt van Grand Theft Auto VI

Dinsdag 5 december krijgen we eindelijk de eerste trailer van Grand Theft Auto VI te zien, maar het blijkt dat er al het een en ander gelekt is.

Zo is er namelijk een zeer korte video verschenen van de game, welke zijn opgenomen en gelekt door een vriend van de zoon van Aaron Garbut, welke studiohoofd is bij Rockstar North. Het is tevens niet bevestigd dat de beelden echt zijn. De beelden zijn terug te vinden op onder andere ResetEra en X.

Toch zijn er mensen opzoek gegaan en de korte clip vergeleken met de gelekte video’s van vorig jaar, waarin overeenkomsten te zien zijn. Dit geeft aan dat de beelden echt zijn, al is het wat moeilijk te bepalen door de kwaliteit van de video.

Daarnaast zijn er naast de beelden nog wat details gelekt. Zo zal de spelwereld twee keer groter zijn dan Los Santos uit GTA V en uit drie grote steden bestaan. Daarnaast zullen er nog vier kleinere steden zijn met in het midden van de map een groot meer.

Bijna alle gebouwen die in de game te vinden zijn zullen betreedbaar zijn. Als laatste geeft het lek aan dat de game in de herfst van 2024 moet verschijnen.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x