Betrouwbaar lek geeft aan dat er nieuwe en krachtigere Nintendo Switch-consoles gaan verschijnen

Er zou een grafische update voor Pokémon Scarlet en Violet in de maak zijn die specifiek gericht is op nog onaangekondigde nieuwe Switch-modellen.

Gisteren werden tijdens Pokémon Day de uitbreiding voor Pokémon Scarlet en Violet gisteren werden onthuld, maar voor de onthulling was er op 4Chan een mogelijk lek te lezen waarin informatie over de aankomende DLC stond. In deze informatie werd ook gemeld dat er gewerkt wordt aan een patch met grafische verbeteringen voor nieuwe Switch-modellen.

Toen dit gerucht werd geplaatst ging men er vanuit dat het om foute informatie ging, maar ondertussen is de gelekte informatie bevestigd dankzij de Pokémon Presents uitzending van gisteren. Zo werd bekend gemaakt dat de uitbreiding inderdaad The Hidden Treasure of Area Zero, deze nieuwe kleding zal bevatten en het bestaat uit twee delen.

Het is niet bekend hoe de leaker aan de informatie is gekomen, maar dit maakt het wel erg aannemelijk dat er gewerkt wordt aan nieuwe Switch-modellen. Over de apparaten zelf is verder niets bekend gemaakt in het lek, behalve dan dat de consoles krachtiger zullen worden.

Fans twijfelen of het om verbeterde versies van de huidige Switch gaat, of dat er wellicht over de langverwachte opvolger van de Switch wordt gepraat. De tweede uitbreiding voor Pokémon Scarlet en Violet staat in ieder geval gepland voor aankomende “winter”, dus dan zouden deze nieuwe modellen met schijnbaar verbeterde capaciteiten beschikbaar moeten komen.

Hoe dan ook heeft Nintendo niets bevestigd over nieuwe Switch-modellen. Er gaan al jaren geruchten over verbeterde Switch-consoles met meer grafische mogelijkheden, maar vooralsnog zijn die geruchten nooit uitgekomen. De Switch bestaat inmiddels echter zo’n zes jaar, dus het zou niet schokkend zijn als Nintendo ergens deze winter een opvolger uitbrengt.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x