Bioware teased met foto voor nieuwe Mass Effect

Bioware is weer lekker aan het teasen geslagen. Ken Thain, de ‘cinematic director’ van Bioware plaatste gisteren een foto vanaf de motion capture set voor een scene uit de aankomende Mass Effect.

Ken Thain via Twitter: ‘Getting our motions on at TheCaptureLab in Vancouver. A very cool scene for the next #MassEffect.’

Deze foto is dus gemaakt in TheCaptureLab studio, die eigenlijk alle motion capture voor EA vastlegd. Dan spreken we over vrijwel alle sportgames, Dragon Age, Battlefield, etc. Dus dat kan nevernooitnie misgaan. Maar bedankt Ken. Bedankt voor het mooie plaatje van echte mensen die niet in een ruimteschip zitten.

What’s new/old

Vorig jaar heeft Bioware aangegeven dat de volgende Mass Effect geschreven word door de schrijver van Halo 4. Of dat goed of slecht nieuws is weet ik persoonlijk niet. Ik ben zelf namelijk niet zo’n hele grote fan van de Halo-serie, dus heb deeltje 4 ook links laten liggen. Maar voor de kenners; wat verwachten jullie?

Het is ook bekend geworden dat de kleine irritante spacewaggie, de ‘Mako’ terugkeert. Ze willen in dit deeltje exploratie weer terug gaan brengen, á la Mass Effect 1. En wees niet bang, ze hebben beloofd de besturing van het onding te gaan verbeteren. Er gaat ook nog een online component in de game verschijnen, maar daar zoeken ze nog een producer voor. Hopelijk doet dat niet af aan de ervaring van de single-player, want dat is waar ME uiteindelijk om draait, right?

Wat nu

Bioware heeft aangegeven dat het afbreuk zou doen aan de serie om de volgende installment ‘Mass Effect 4’ te noemen, omdat de main character Lt. Shepard er niet meer in zal zitten. Wat lijkt jullie de meest geschikte naam voor het nieuwe kindje van de reeks?

Bekijk de trailer van de afgelopen E3 ook nog eventjes als een ‘reminder of awesomeness’, en laat je horen in de comments!

https://www.youtube.com/watch?v=Z_zq_fuQPMc&feature=iv&src_vid=W7mX2_163cg&annotation_id=annotation_3175628379

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Eyup Canta
Lid
8 jaren geleden

Mass Effect. Best trilogy ever!!

0
0
Ermon Islami via Facebook
8 jaren geleden

oh Bioware, thou hearless bitch!

0
0
Olav van Woerkom
Lid
8 jaren geleden

Hier hebben we dus sowieso een nieuwe desktop voor nodig xD

0
0
Rowdy
Beheerder
8 jaren geleden

Maak je borst maar nat ja! Ik zou even wachten op de nieuwe generatie videokaarten, die gaan het zeker wel draaien (wellicht zelfs op 4K resolutie)! 😀

0
0
NL / EN
4
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x