Na de release van Destiny 2, afgelopen week, waren er wat geruchten over de aankomende DLC uitbreiding van de game. Bungie springt hierop in en bevestigd dat de naam van aankomende DLC voor Destiny 2 ‘Curse of Osiris’ heet.

De naam lekte vorige week al uit via de Xbox Store. Bungie’s marketing director Eric Osborne heeft het inmiddels bevestigd via onderstaande Tweet:

 

Naast dat Curse of Osiris nieuwe wapens, armor en multiplayerarena’s bevat, kun je op de Xbox Store ook de volgende beschrijving vinden:

“Destiny 2 Expansion 1: Curse of Osiris zet het avontuur van je Guardian voort met nieuwe verhaalmissies en avonturen op een nieuwe locatie, Mercury. Reis door tijd en ruimte om de geheimen van Osiris te leren, ga een duistere toekomst tegen en herbouw de banden tussen de legendarische Warlock en zijn beste student, Ikora Rey”.

Destiny 2 is afgelopen week verschenen op de Xbox One en Playstation 4. PC-gamers moeten nog even wachten, want de game verschijnt op dit platform pas op 24 oktober. Hieronder nog een keer onze impressie van de launch party van de game:

Laat een antwoord achter