Kramp voor jullie triggerfingers! Call of Duty: Advanced Warfare ‘Ascendance’ is uit!

Goed nieuws voor de triggerfinge- generatie!

Het is weer zover! Call of Duty gooit er nogmaals een DLC uit. Deze is nu verkrijgbaar voor de Xbox One en Xbox 360. Playstation en PC gamers moeten helaas nog even wachten tot 30 april.

Hierbij een korte beschrijving van de 4 nieuwe maps:

Perplex: Ontzettend dynamisch. De map bestaat uit een wooncomplex dat constant in beweging is. Gebieden worden door middel van drones verplaatst naar elkanders locatie. Denk hierbij aan plateaus die onder je voeten vandaan schuiven.

Chop Shop: Een robotfabriek met nauwe gangen en kleine kamertjes. Ideaal voor de quick triggerfingers onder ons.

Climate: De omgeving lijkt op een industrieel waterzuiveringscomplex. De map bestaat veelal uit water en giftige afvalstoffen. Beware, je kan dus sterven door op de verkeerde plekken te lopen.

Site 244: Hier bevind jij je bij Mount Rushmore en ben je omgeven door wrakstukken van een UFO.

Hier nog wat beelden voor jullie twijfelaars:

Zombies

Natuurlijk zou er spoedig een update komen voor de EXO Zombie modus. Je speelt met dezelfde characters als uit de HAVOC DLC, en zoals het bedoeld is in deze modus kom je samen met 3 andere spelers tegenover een horde zombies te staan. In golf na golf na golf en na f****ng golf komen ze op je af, en zullen niet stoppen tot ze je brein proeven en springtouwen met je dunne darm. Hier nog een trailer om een idee te krijgen.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x