Check de Homelander teaser trailer van Mortal Kombat 1

Warner Bros. Interactive Entertainment en NetherRealm Studios, hebben de eerste beelden vrijgegeven van het vijfde DLC-personage voor de fighting game Mortal Kombat 1: Homelander.

Homelander is een gast-personage uit de populaire Amazon Prime tv-serie The Boys. In de trailer zien we Homelander een interactie hebben met Fire God Lui Kang, tijdens zijn opening drinkt hij babymelk en zijn fatality wordt getoond waarbij hij een vijand letterlijk explodeert met een laserstraal uit zijn ogen.

Homelander is de sterkste held uit de serie The Boys met veel vaardigheden die vergelijkbaar zijn met DC-held Superman. Homelander gebruikt zijn krachten echter voornamelijk voor zijn eigen plezier en niet zozeer om veel goeds te doen voor het volk. De slogan ‘with great power comes great responsibility uit Marvel’ is bij The Boys meer ‘with great power comes great corruption’. Homelander ziet zichzelf als een god en wil dat iedere zwakkeling voor hem buigt.

Homelander maakt deel uit van de Kombat Pack waarmee je toegang krijgt tot 6 DLC-personages. Eerder zijn Omni-Man, Quan-Chi, Peacemaker en Ermac verschenen als DLC-personages. Naast Homelander komt Ferra naar de game als een Kameo-personage. Homelander moet in de lente van 2024 uitkomen in Mortal Kombat 1, mogelijk in juni al. Het personage Takeda staat gepland voor de zomer.

Mortal Kombat 1 is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X | S, Nintendo Switch en PC. 

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x