Check de launch trailer van Destiny 2: The Final Shape

De aankomende uitbreiding voor Destiny 2, genaamd The Final Shape, verschijnt volgende week. Om de lancering te vieren is de launch trailer vrijgegeven.

The Final Shape is het einde van het 10 jaar durende light and darkness saga. Volgens Destiny 2-fans is dit deze uitbreiding te vergelijken met de film Avengers Endgame, waar de grote strijd gaat plaatsvinden en er een eindje komt aan alles wat tot nu toe is opgebouwd.

Onlangs zijn er geruchten verschenen dat The Final Shape het einde gaat worden van Destiny 2. Bungie zou achter schermen al bezig zijn met het ontwikkelen van Destiny 3 die toegankelijker moet worden voor nieuwe spelers, mede door het achter laten van een class-systeem. In plaats van het kiezen van een class, kan je in Destiny 2 je eigen speelstijl samenstellen door middel van een uitgebreide skill tree, Althans dat is volgens de geruchten die eerder deze maand zijn verschenen. Officieel hebben Bungie en Sony geen Destiny 3 aangekondigd.

Destiny 2: The Final Shape verschijnt op 4 juni voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X | S en PC. The Final Shape wordt de eerste uitbreiding sinds Bungie een studio is van Sony. De Japanse gigant heeft 3 miljard dollar uitgegeven om de studio uit Seatle en de IP’s van Bungie over te nemen.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x