Chivalry 2 is vanaf nu verkrijgbaar

Ontwikkelaar Torn Banner Studios, uitgever Tripwire Presents, en wereldwijde retail-uitgavepartner Deep Silver openen met plezier de poorten naar Chivalry 2, het langverwachte vervolg op de baanbrekende first-person slasher Chivalry: Medieval Warfare.

Na jaren ontwikkeltijd en uitgebreide play-testing door de Chivalry-community is Chivalry 2 nu verkrijgbaar met Cross-Play-support voor de PlayStation 4 en PlayStation 5, de Xbox One en de Xbox Series X|S.

Chivalry 2 is een multiplayer first-person slasher die is geïnspireerd door epische middeleeuwse veldslagen zoals we die uit films kennen. Spelers kunnen genieten van alle iconische actie uit die tijd, van zwaardgevechten tot stortregens brandende pijlen, kasteelbelegeringen en meer. Heers over uitgestrekte slagvelden terwijl katapulten de aarde verscheuren en spelers kastelen aanvallen, dorpen in brand steken en boeren afslachten in de terugkeer van Team Objective-maps.

Chivalry 2 tilt de actie uit het originele, baanbrekende Chivalry: Medieval Warfare naar een hoger niveau met een gloednieuw en verbeterd gevechtssysteem dat realtime slagen combineert met een free-flowing combosysteem om de actie te versnellen en de speler als een stalen wervelwind door het slagveld te laten razen.

Het gevechtssysteem van Chivalry 2 biedt spelers volop ruimte om meerdere vijanden tegelijk te bestrijden en mengt het beste van FPS- en vechtgame-elementen voor een ongekende zwaardvechtervaring.

Spelers die hebben deelgenomen aan de Alpha- en Closed en Open Beta-programma’s van Chivalry 2 kunnen uitkijken naar nog meer features en maps om te ontdekken en te verkennen in de complete game, inclusief de geheel nieuwe Team Objective-map Escape from Falmire en de Team Deathmatch/Free-for-All-map The Fighting Pit.

  • Cross-play – gevechten op grote schaal vragen om epische slagvelden. De toevoeging van Cross-Play in alle versies verlegt de grenzen tussen pc- en consolegamers en stelt spelers in staat om samen het strijdtoneel op te gaan, ongeacht het platform.
  • Verbluffende filmpresentatie – Verbluffende visuele kwaliteit dankzij Unreal Engine 4, met een sfeer die spelers middenin middeleeuwse Hollywood-actiefilms transporteert.
  • Epische middeleeuwse omgevingen – Uitgestrekte middeleeuwse omgevingen, variërend van toernooigebieden tot grootschalige kasteelbelegeringen.
  • Enorme schaal – Ervaar de chaos van de middeleeuwse slagvelden, waarop spelers de strijd aangaan met een intensiteit die doet denken aan “The Battle of the Bastards” uit Game of Thrones.
  • Kies je vechtstijl – Je arsenaal breidt uit met het nieuwe subklassensysteem dat meer variatie biedt dan ooit tevoren. Vier basisklassen met elk verschillende subklassen, een arsenaal aan unieke wapens en meerdere visuele varianten, en nieuwe ondersteuningsitems variërend van oliepotten tot barricades en bevoorradingskratten.
  • Ontketen de hel – Heers over het slagveld met een verscheidenheid aan zware belegeringswapens, waaronder Ballistas, Catapults, Trebuchets, Stormrammen, Mantlets, Ladders en meer.
  • Bouw je held – Word een held, met je eigen unieke stijl. Een gedetailleerd aanpassingssysteem voegt een enorme variëteit toe: hoofdtype, huidskleur, hoofd- en gezichtshaar + kleuren, onvolkomenheden in het gezicht, gezichtsverf, bijnamen, helmen, harnassen, wapens en meer voor miljoenen mogelijke combinaties.
  • Hilarisch rollenspel – Uitgebreide voice-overs en emotes maken verbeterde rollenspelmogelijkheden mogelijk met veel nieuwe stempersonages, evenals de terugkeer van de originele Chivalry cast en nieuwe geanimeerde emotes per personage om je tegenstander te bespotten.
  • Weiger om te sterven – Blijf vechten zelfs nadat je een ledemaat hebt verloren, wordt neergehaald, ontwapend, in brand wordt gestoken, gevuld met pijlen, je schild gebroken of gesmoord in bloed. Help je teamgenoten opnieuw recht door middel van het gebruik van verbanden en hou ze in de strijd tot de hun laatst druppel bloed heeft gevloeid.
  • Keukengerief – De slagvelden zijn bezaaid met tientallen interactieve items. Pak een kip, steek ze in brand en gebruik ze als vuurbom; dood een man met het hoofd van zijn vriend; improviseer een nieuwe vechtstijl met hooivorken – of zelfs tomaten.
Ook interessant
The Last of Us Remake maakt volop gebruik van kracht PlayStation 5
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x
()
x