Volgens producer Jim Vesella, welke bij EA werkt, krijgen de oude Command & Conquer games wellicht een remaster.

Dit heeft de beste man via Reddit aangegegeven. Hij zegt dat het bedrijf in de loop van de komende weken op verschillende manieren feedback wil verzamelen van Command & Conquer fans. Bij EA beseffen ze namelijk dat er een heleboel fans zijn die de serie graag zien terugkeren op de PC. Daarom denkt EA na over onder meer remasters van de oude Command & Conquer games. Of er eventueel een nieuwe game voor de PC gaat komen is nog niet duidelijk, maar dat men de 25ste verjaardag van de reeks wil vieren is duidelijk.

Helaas ontbreken er concrete details, maar we hopen uiteraard op het beste!

4 reacties

 1. Avatar
  Anoniem

  Ze moeten met c & c op mobiel gaan. Allemaal ripoffs concepten op de mobiele markt maar nog geen die echt goed is als de classic. Uiteraard ook voor pc een voorstander. Eerlijk gezegd toen c& c nog in handen was van Westwood maakte ze nog games met passie. EA is te groot concern die denkt meer aan ingame purschasing etc ipv de liefde van de fans voor de game

  • Avatar
   StarGamers

   Het is zo jammer dat Westwood opgeslokt is door EA en dat ze de studio een flink aantal jaren geleden ontbonden hebben.

   Een aantal jaren geleden was EA nog best goed bezig met nieuwe franchises (denk aan Dead Space en Dante’s Inferno), maar op de een of andere manier hebben ze een andere koers aangenomen. Ben wel benieuwd naar Anthem.

   Dat terzijde, hopelijk zien ze weer leven in de C&C franchise, en komen ze met vette remastered of een volwaardig nieuw deel voor PC (en evt consoles).

Laat een antwoord achter