Countdowntimer op Half Life-remake website telt af naar 5 mei(!!!)

Laat het duidelijk wezen dat Half Life by far één van mijn favoriete singleplayer ervaringen is geweest. Ik zou MOORDEN voor een remake. Een pasgeboren kind naar de maan schieten met een gigantische slingshot om het te vieren.Wat het gaat worden weet nog niemand, maar elk beetje HL nieuws is wereldnieuws voor de echte fans.

Er loopt een heuse countdowntimer op de officiële Half Life-remake website Black Mesa die afloopt op 5 mei. Dit zou er goed op kunnen wijzen dat de remake dus mogelijk op deze datum dus verschijnt.

Black Mesa (ook de naam van de remake) is incompleet verschenen, maar werd zwaar goed ontvangen. In dit deel zaten de eerste 14 hoofdstukken, en deze countdown zal dan waarschijnlijk wijzen op de laatste 4 niet verschenen hoofdstukken. Voor de liefhebbers, daar waar onze Gordon F. kontschopt op de planeet Xen.

Het team fanatiekelingen dat verantwoordelijk is voor de remake wordt volledig gesteund door Valve, en is al een barre 11 jaar bezig met Black Mesa. Talking about dedicated..

In de diepste krochten van mijn ziel hoop ik dat er ook iets van een console-versie wordt aangekondigd. Bid bitches, bid!

 

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x