Crisis Core Final Fantasy VII Reunion is meer dan een remaster

Square Enix heeft vandaag een nieuwe trailer onthuld voor Crisis Core Final Fantasy VII Reunion.

De video toont op een indrukwekkende manier dat de moderne versie van de klassieke RPG en prequel op Final Fantasy VII meer dan een remaster is.

Het verhaal van Crisis Core Final Fantasy VII Reunion begint zeven jaar vóór de gebeurtenissen in Final Fantasy VII en volgt het verhaal van Zack Fair, een jonge Shinra-soldaat. In de loop van zijn avonturen ontdekt hij de duistere geheimen achter Shinra’s experimenten en de monsters die ze creëren.

15 jaar na de release van het origineel, dat anders exclusief voor de PlayStation Portable verscheen, biedt Crisis Core Final Fantasy VII Reunion een compleet herziene ervaring, met hd-graphics, een opnieuw gearrangeerde soundtrack, volledig ingesproken dialogen in Engels en Japans , en een vernieuwd vechtsysteem.

Square Enix onthulde ook een infographic met een overzicht van de resolutie en framerate die de versies van Crisis Core Final Fantasy VII Reunion leveren: een resolutie van 4K op zowel PS5 als Xbox Series X (dat zijn ongeveer 63 keer meer pixels dan op de PSP!) en een maximum van 120 frames per seconde op pc voor de meest waargenomen ervaring. De pc-vereisten voor de game zijn te vinden op de officiële STEAM-pagina.

Crisis Core Final Fantasy VII Reunion verschijnt op 13 december voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X | S, Nintendo Switch en PC.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x