Cyber Core Tutorial en co-op campaign Black Ops 3 in beeld

Ik ben nooit zo’n Call of Duty-man geweest. Wel geprobeerd te spelen na het aanraden van vrienden, maar had er meerdere malen na een paar uur alweer spijt van. Ik ben een hele eerlijke jongen, dus dan moet ik er ook wel bij zeggen dat ik stiekem best wel te spreken ben over de laatste beelden die zijn vrijgegeven van het laatste deeltje… 

Treyarch heeft nieuwe beelden het net op geslingerd waarin word uitgelegd hoe je zogenaamde ‘Cyber Core’ werkt, en een flink stuk van de co-op campaign word uitgelicht. Je Cyber Core is hetgene wat in jouw lichaam is geplant en jou je unieke gaven geeft, dus opzich wel relaxed om te weten hoe dat werkt lijkt mij.

Daarnaast wordt de rest van de video besteed aan een uitgebreide sessie co-op met vier spelers, en dat ziet er best wel spectaculair uit. Ik ben wel van de games die je samen laten werken, dus misschien dat ik deze ook wel meepik.. De wonderen zijn de wereld nog niet uit.

Oké genoeg geluld. Bekijk de 13 minuten durende trailer hieronder:

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=RYY7A2xbnNs’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x