Cyberpunk 2077 is nu verkrijgbaar

CD PROJEKT RED verwelkomt gamers over de hele wereld in Night City met de officiële lancering van Cyberpunk 2077, de nieuwste open wereld, action-adventure RPG van de studio.

In Cyberpunk 2077 kruipen spelers in de huid van opkomende huurling V in de futuristische megalopolis Night City – een door bedrijven geregeerde stad die geobsedeerd is door technologie en lichaamsmodificaties. Terwijl spelers een prototype van een implantaat achtervolgen dat de sleutel tot onsterfelijkheid bevat, ontmoeten spelers een cast vol multidimensionale personages, waaronder de rebelse rockerboy Johnny Silverhand (gespeeld door Keanu Reeves). Daarnaast upgraden spelers hun personage met cyberware die vaardigheden kan veranderen en maken ze moeilijke keuzes die de wereld en het verhaal om hen heen zullen vormen.

Cyberpunk 2077 verschijnt op 10 december 2020 voor pc, Xbox One, PlayStation 4 en Google Stadia. De game zal ook speelbaar zijn op Xbox Series X | S en PlayStation 5. Op een later moment komt er een gratis upgrade voor Cyberpunk 2077-bezitters, waarbij volledig wordt geprofiteerd van de volgende generatie hardware. Deze upgrade wordt dan beschikbaar gemaakt voor bezitters van de Xbox One- en PlayStation 4-versies van de game.

Ook interessant
Dit zijn de Nintendo eShop aanraders van deze maand
NL / EN