Cyberpunk 2077 Ultimate Edition vermelding duikt ineens op bij gameshop

Opvallend genoeg heeft de Amerikaanse gamewinkel Gamestop Cyberpunk 2077: Ultimate Edition opgenomen in haar database.

Op de listing van Gamestop staat dat Cyberpunk 2077: Ultimate Edition vanaf 5 december 2023 verkrijgbaar gaat zijn, net op tijd voor Sinterklaas dus. Eerder dit jaar gaf CD Projekt Red al aan dat na de release van Phantom Liberty, er een Game of the Year Edition zou verschijnen waar de base game met de uitbreiding gebundeld gaat worden. CD Projekt Red verwacht hiermee het aantal verkopen een flinke boost te geven.

Een Game of the Year Edition voor Cyberpunk 2077 is bizar, aangezien de game ongelofelijk veel technische problemen had op release, vooral als je speelde op een console. Een Ultimate Edition maakt daarom meer sense. Op de listing van Gamestop staat de game vermeld voor 59,99 dollar. Vermoedelijk zal dat hier €59,99 worden. Officieel heeft CD Projekt Red nog niets aangekondigd over een Ultimate Edition.

Cyberpunk 2077 had een slechte launch, maar CD Projekt Red gaf de game niet op. Bijna drie jaar lang zijn er verschillende patches geweest waarbij update 2.0 de game als nieuw deed aanvoelen met betere AI, een nieuw politiesysteem, betere performance, car combat en veel meer. De uitbreiding Phantom Liberty kwam daar nog bij met een nieuwe story line die behoorlijk werd geprezen. Op Metacritic heeft Phantom Liberty een gemiddelde van 91 van de 100, wat werkelijk insane is voor een uitbreiding.

Mogelijk komt er snel een officiële aankondiging vanuit ontwikkelaar CD Projekt Red of uitgever Bandai Namco.

Cyberpunk 2077 is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X | S en PC. 

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x