Darth Maul toch heel misschien een video game

 

enbymlw3l9cte0dy1swd

A long time ago, in a memory far far away was er het nieuws dat er een Darth Maul video game uit zou komen. Iedereen die Star Wars The Phantom Menace heeft gezien weet ondertussen wie ik bedoel.

24 Juni 2011 is de nog speculatieve video game over Darth Maul geannuleerd. Dit te maken met het feit dat Lucas Arts en Lucas Films LTD verkocht aan Walt Disney. Projecten die nog gaande waren, zijn simpelweg niet meegenomen in de plannen van Walt Disney. Red Fly Studio is het brein achter de videogame en een overgebleven groep wilt de geannuleerde game een reboot geven. Althans zo luidt de wereld van de interwebz. Check dan ook een thread op Reddit waarin Dan Borth, een werknemer van Red Fly Studio claimed dat Battle of the Sithlords weer in opbouw is.

Red Fly Studio staat zelf niet bekend om grote titels maar gaat met de big boys hangen en heeft dus het idee gepresenteerd aan EA. Die onlangs samen met Dice Battlefront hebben gemaakt. Geruchten gaan de rondte in dat het zou moeten plaats vinden toen Darth Maul nog jong was en naar de Darkside is gegaan. Klinkt zeer interessant. Meer in de toekomst. In de tussen tijd kunnen jullie kijken naar wat oude beelden van het concept toen.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x