De GIGN-Unit van Rainbow Six: Siege in beeld

Naarmate de game dichter bij de release komt, krijgen we steeds meer te weten over de verschillende Units in de game. Wat al duidelijk was, is dat elk personage van elke Unit een eigen specialiteit heeft. De beurt is dit keer aan de Fransozen, en met specialiteiten bedoelen we niet stokbroden als honkbalknuppels.

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=9IN1EzmeXVo&feature=youtu.be’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′]

Stoere operators zijn stoer. Er worden weer vier brute operators toegevoegd aan de lijst, met minstens zo brute gadgets. Zonder teveel oponthoud, gaat het om de volgende heren en dame:

  • Twitch – een vrouwelijke operator die in het bezit is van een zogenaamde ‘Shock Drone’, waarmee je vijandelijke explosieven onschadelijk kan maken of vijanden zelf tijdelijk kan uitschakelen.
  • Montagne – De ‘one-man-army’ van het Franse team, met een soort van riot shield. Duidelijk de man die je het liefst als eerst naar binnen stuurt.
  • Doc – Uitgerust met een Stim Pistol, die teammaten die uitgeschakeld op de grond liggen alsnog een tweede kans in het leven kunnen geven. Ik zie deze operator persoonlijk snel uitgroeien tot ieders favoriet!
  • Rook – Kan het team voorzien van een extra kogelvrij vest, die vooral het borstgebied beschermt. Niet gek, aangezien de meeste toch uitzijn op de borst of een kopschot.

Zoals je er misschien al een beetje uit op hebt kunnen maken, lijkt het er vooral op dat onze gladde praatjesmakers een support-team gaan worden. Elke trailer maakt mij een nog gelukkigere jongen als dat ik al was, en kan niet wachten om deze game in handen te krijgen. GEEF ME NU!

Rainbow Six: Siege verschijnt op 13 oktober voor PS4, Xbox One en PC.

 

Vond je dit artikel nuttig?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x