De (h)eerlijkheid over Metal Gear Solid

Ken je Honest Game Trailers? Ja! Mooi! Ze hebben namelijk een hele eerlijke trailer in elkaar geflanst over de Metal Gear Solid reeks die je zeker even moet bekijken. Zo ben je helemaal op de hoogte van de serie.

Sinds gisteren ligt Metal Gear Solid V: The Phantom Pain officieel de schappen en iedereen is laaiend enthousiast. Onze David is al flink bezig met de review van de game en Rowdy blijft ook maar gaatjes vrijmaken in zijn agenda om de game te spelen.

Ondanks dat iedereen als een malloot op MDMA aan het schreeuwen is dat deze nieuwe Metal Gear game de game van het jaar wordt, hoeft alles niet zo serieus te zijn. Zo dachten de briljante en geestige gasten van Smosh Games er ook over. Zodoende is er een honest trailer verschenen over de Metal Gear Solid serie. Deze trailer bespreekt de 28 jaar aan Metal Gear materiaal die er is verschenen.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain ligt nu te wachten in de winkelschappen van jouw favoriete gamestore en is nu verkrijgbaar voor de Xbox 360 en One, Playstation 3 en 4 en PC.

 

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x