De week van de ‘Day One Patches’

In deze technologische tijd is het geen opzienbarend iets dat je op de releasedatum van een game alleen maar patches moet downloaden om een game te spelen. Deze week is zo’n week, waarin twee games uitkomen die hier last van hebben…

Om te beginnen: Halo 5: Guardians krijgt een day one patch van een dikke 9 GB. Deze flinke patch, die voor release van de game beschikbaar komt, voegt content voor de multiplayer modus van de game toe.

De patch voegt namelijk diverse maps toe voor de multiplayer Arena en voegt de complete mode Warzone toe.

De patch wordt automatisch op 22 oktober binnen gehengeld door je Xbox One  als je powersetting op ‘Instant On’ staat. Let wel op dat je de game digitaal gepre-ordered hebt, anders doet ie dat natuurlijk niet. Mensen die de game fysiek kopen downloaden de update automatisch na het installeren van de game. Halo 5 is vanaf 27 oktober verkrijgbaar voor je Xbox One.

De tweede titel komt deze week uit, namelijk Assassin’s Creed: Syndicate. Deze krijgt een patch op de dag van lancering aanstaande vrijdag. De patch is echter kleiner dan de andere ‘day one patch’ van Halo 5.

Ubisoft geeft aan dat de PlayStation 4-versie een patch van 534 MB krijgt, waardoor de complete game ongeveer 43 GB groot wordt. De Xbox One-versie zal 520 MB zijn, waardoor de complete versie op 40 GB komt. Wij zijn benieuwd of dat iedereen dat gaat redden met zijn console harde schijfjes….

Assasissin’s Creed: Syndicate komt aanstaande vrijdag uit voor PlayStation 4 en Xbox One. De PC-versie volgt in november.

day one patches1

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x