De Xbox-app is nu beschikbaar op Samsung 2022 Smart TV’s

Microsoft heeft onlangs de Xbox-app voor Samsung 2022 Smart TV’s gelanceerd. Hiermee kun je honderden Xbox Game Pass-titels die beschikbaar zijn in de cloud, zoals Halo Infinite, Forza Horizon 5 of zelfs Microsoft Flight Simulator, zonder console spelen.

Vanaf vandaag kun je in Nederland en België je Samsung 2022 Smart TV aanzetten, naar de Xbox-app gaan via de nieuwe Samsung Gaming Hub of Media Hub, je Bluetooth-controller aansluiten en spelen.

Het is net zo eenvoudig als het gebruik van een andere streaming-app op jouw tv.

Dit is wat je moet weten om aan de slag te gaan:

Zorg dat je er klaar voor bent

Xbox games spelen op Samsung 2022 Smart TV’s is een naadloze ervaring. Om er zeker van te zijn dat je klaar bent om te gamen, heb je het volgende nodig:

• Voor toegang tot de Xbox-app heb je een Samsung Smart TV uit 2022 nodig.

• Om de honderden games die via de cloud in de Xbox Game Pass-bibliotheek te spelen, heb je een Xbox Game Pass Ultimate-lidmaatschap nodig (€ 12,99 / maand).

• Als je geen abonnee bent en de ervaring wilt proberen voordat je je aanmeldt, kun je Fortnite gratis spelen, zonder Xbox Game Pass Ultimate-abonnement.

• Bijna alle Bluetooth-controllers werken met de Xbox-app, zoals de Xbox Wireless Controller, Xbox Adaptive Controller, Xbox Elite Series 2 Controller of DualSense Controller.

Toegang krijgen tot de Xbox-app

Je hebt op twee verschillende manieren toegang tot de Xbox-app op een Samsung Smart TV uit 2022, afhankelijk van waar je woont.

• In sommige landen heb je toegang tot de Xbox-app via de nieuwe Gaming Hub van Samsung. Ga gewoon naar de Gaming Hub via de gebruikersinterface, start de Xbox-app en je bent klaar om te gaan!

• Je kunt ook vanuit de Media Hub naar de Samsung App Store gaan, naar “Xbox” zoeken om de app naar je tv te downloaden en deze vervolgens starten om te beginnen met spelen.

Met Xbox Game Pass Ultimate en een controller kun je gemakkelijk de wereld van gaming binnenstappen en contact maken met je vrienden en community’s op Xbox.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x