De Destiny update is aanstaande en het moet de Destiny liefde onder gamers warm houden tot de volgende grote expansion die dit najaar wordt verwacht. Zal de update van 12 april genoeg zijn om gamers aan Destiny verbonden te houden. Het is in ieder geval genoeg content voor Bungie om het de presenteren in 3 livestreams en wij hebben de belangrijkste punten alvast op een rijtje gezet.

In de eerste stream werd onder andere bekend dat “de light level cap omhoog gaan van 320 naar 335, waardoor we dus iets meer power in ons bezig krijgen. Er wordt een nieuwe strike, genaamd “The Blighted Chalice” aan toegevoegd, waarbij je de resten van de Taken op zult moeten ruimen. Verder krijgt de Return to Prison questline level 41 en 42 challenges, waar wekelijks 16 bossbattles op jou staan te wachten en nieuwe level 335 loot gewonnen kan worden en er komt een nieuwe versie van de Winter’s Run Strike.”

Daarnaast is ook bekend geworden dat je voor het uitvoeren van opdrachten en challenges maar reputation gaat verdienen. Hier een opsomming van de te verdienen reputation:

  • Heroic Strikes: 120 vanguard reputation, 60 reputation met je faction
  • Crucible: 90 crucible reputation, 45 reputation met je faction en een bonus voor winnen
  • Kill en collect patrols: 40 vanguard reputation, 20 reputation met je faction
  • Scan, scout, VIP en taken patrols: 50 vanguard reputation, 25 reputation met je faction
  • Prison of Elders level 41: 150 house of judgement reputation
  • Prison of Elders: Challenge of the Elders: 100 house of judgement reputation

Daarnaast kunnen we ook alvast een kijkje nemen naar de loot/packages die te winnen zullen zijn. Van de “guarenteed items” zul je er zeker 1 per package krijgen en van de “possible items” kan je er maximaal 2 per pakket krijgen. De packages voor Crota’s Bane en Queen’s Wrath zullen in de update niet veranderen.

Wil jij een van de livestreams terugkijken dan kan dat op deze twitch page van Bungie. Morgen rond de klok van 20 uur zal als het goed is de laatste livestream rondom de update worden gehouden.

DES4 DES3 DES2 DES1

 

één antwoord