Info over Destiny update, twitchstream 1

Zoals je eerder hebt kunnen lezen krijgt Destiny in april een update (op 12 april) en via de twitch streams zou Bungie wat meer laten zien en weten over wat we van de update kunnen verwachten. Aankomende twee woensdagen staan er nog streams gepland en gisteren was de eerste al te zien en wij hebben de belangrijkste informatie.

De streams hebben bepaalde themas meegekregen.Die van gisteren (24 maart) ging over de nieuwe dingen die je kunt doen, 30 maart gaat het over de nieuwe loot en op 6 april over de sandbox en crucible updates. Voor de nieuwe update zal de light level cap omhoog gaan van 320 naar 335, waardoor we dus iets meer power in ons bezig krijgen. Er wordt een nieuwe strike, genaamd “The Blighted Chalice” aan toegevoegd, waarbij je de resten van de Taken op zult moeten ruimen. Verder krijgt de Return to Prison questline level 41 en 42 challenges, waar wekelijks 16 bossbattles op jou staan te wachten en nieuwe level 335 loot gewonnen kan worden en er komt een nieuwe versie van de Winter’s Run Strike.

Dat is de info tot dusver, volgende week meer bij het tweede deel van de Bungie streams. Wil je de livestream zelf terugkijken dan kan de op deze link.

 

Ook interessant
Hyrule Warriors: Age of Calamity morgen verkrijgbaar
NL / EN