Diablo IV zal minimaal twee uitbreidingen krijgen

Gisteren mocht de hele wereld dan eindelijk aan de slag met Diablo IV, en als we Blizzard moeten geloven is het de grootste lancering van een game binnen het bedrijf.

Blizzard had tevens al bekendgemaakt dat Diablo IV na release veel nieuwe content zou krijgen. Nu lijkt het er op dat er minimaal twee grote uitbreidingen gaan verschijnen voor de game.

In een interview met de website Kinda Funny Games zei Rod Fergusson, general manager van Blizzard, Dat ze werken aan uitbreiding 1 en dat er ook al is begonnen met uitbreiding 2.

Daarnaast melde Blizzard dat Diablo IV nu al de best verkopende game ooit is geworden. Precieze cijfers zijn niet gedeeld. Diablo IV heeft het dus beter gedaan dan succesvolle games zoals Diablo III, World of Warcraft, Overwatch en Starcraft. Inmiddels hebben spelers meer dan 93 miljoen uur doorgebracht in de open wereld van Sanctuary.

Diablo IV is reeds verkrijgbaar op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X | S en PC. Verwacht volgende week een uitgebreide review van de game op StarGamers.nl!

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x