Square Enix heeft bekend gemaakt dat DISSIDIA FINAL FANTASY NT Free Edition, het unieke 3-vs-3 team-gebaseerde knokspel nu gratis is te downloaden op PC en de Playstation 4.

DISSIDIA FINAL FANTASY laat spelers genieten van iconische stages en muziek uit de hele FINAL FANTASY-serie, een cast van 25 geliefde personages met unieke vechtstijlen en vaardigheden, legendarische summons, en meer.Dankzij de NT Free Edition kunnen spelers de game gratis proberen, zowel offline als online. Met een wekelijks wisselend aanbod van vier unieke personages uit de indrukwekkende cast, kunnen spelers online strijden tegen andere spelers van zowel DISSIDIA FINAL FANTASY NT Free Edition als de volledige DISSIDIA FINAL FANTASY NT-game.

In deze gratis editie is het mogelijk om personages en wapens apart aan te schaffen, zodat spelers ook van hun favoriete personages kunnen genieten wanneer deze niet meer deel uitmaken van het wisselende aanbod. Daarnaast kunnen spelers het volledige DISSIDIA FINAL FANTASY NT Digital Deluxe Edition-pakket kopen op de PlayStation 4, en voor het eerst ook op PC, waardoor je toegang krijgt tot alle 34 beschikbare personages, aanvullende cosmetische wapens en outfits, een complete, filmachtige story-mode en meer.

DISSIDIA FINAL FANTASY NT Free Edition is nu beschikbaar op PC en PlayStation 4.