DOOM Eternal komt op 8 december naar Nintendo Switch

Ineens was daar de aankondiging dat DOOM Eternal dan eindelijk gaat verschijnen voor de Nintendo Switch.

Ontwikkeld in samenwerking met Panic Button – de studio achter de Nintendo Switch ports van DOOM (2016), Wolfenstein II: The New Colossus, en Wolfenstein: Youngblood – kunnen spelers de epische, single-player campaign thuis of onderweg ervaren.

Ervaar de ultieme combinatie van kracht en snelheid in DOOM Eternal met de volgende sprong in first-person-gevechten, mogelijk gemaakt door idTech 7. Gewapend met een vlammenwerper op de schouder, een mes op de pols, verbeterde wapens, nieuwe vaardigheden en meer, ben jij de grootste demon slayer die er is.

Motion Aiming komt naar DOOM Eternal voor Nintendo Switch, met een besturingsoptie waarmee je kunt richten met behulp van gyro controles. De optie kan worden gebruikt in combinatie met de joystick voor de perfecte mix van onderdompeling en nauwkeurigheid.

Spelers kunnen hun skills ook op de proef stellen in BATTLEMODE, een 2 vs. 1 online multiplayer modus. Een tot de tanden gewapende DOOM Slayer gaat de strijd aan met twee door spelers bestuurde demonen, die het moeten uitvechten in een best-of-five round match.

DOOM Eternal is op 8 december digitaal verkrijgbaar voor Nintendo Switch.

Ook interessant
Bekijk 9-minuten aan Assassin’s Creed Valhalla gameplay
NL / EN