De release datum van DOOM Eternal op de Nintendo Switch zal binnenkort bekend gemaakt worden.

Dit nieuws werd bekend na afloop van een panel bij Gamelab Live 2020. Hier stelde Gamereactor een aantal vragen over de game met ontwikkelaars Marty Stratton en Hugo Martin. Zo hadden beide heren wat meer te vertellen over de ontwikkeling van de Nintendo Switch versie. Daarnaast lieten ze weten dat de release datum binnenkort gegeven gaat worden voor deze versie. Ook gaven ze aan dat de Switch-versie minstens zo goed zal zijn als de Doom 2016 versie, welke ook op de hybride console verscheen.

“We zullen het vrij snel gaan hebben over de release datum. We hebben die nog niet aangekondigd – ik kan dat nog niet doen. Het (Doom Eternal) heeft echt een geweldige voortgang gemaakt. Panic Button, de studio met wie we er aan gewerkt hebben, zijn meesters van het platform. We hebben Doom Eternal op dezelfde platformen uitgebracht als Doom 2016 en ik vond dat het echt een geweldige prestatie was van ons tech-team. Ik denk dat hetzelfde geld voor Panic Button en ons engine team, want het begint met de kern van hun werk wat vervolgens geoptimaliseerd wordt. Ik geloof dat het minstens zo goed zal zijn als de Doom 2016 versie en ik ben super enthousiast voor de mensen die het krijgen“.

Marty Stratton, id Software

Doom Eternal zou oorspronkelijk in 2019 uitkomen op alle platformen, maar de game werd toen uitgesteld naar maart. Toen werd ook al aangegeven dat de Nintendo Switch versie later zou verschijnen.

Benieuwd naar DOOM Eternal? Check dan onze REVIEW van de game!

Laat een antwoord achter