EA en Hazelight onthullen nieuwe gameplaytrailer It Takes Two

In de aanloop naar de release op 26 maart hebben EA en Hazelight Studios een nieuwe, gesproken gameplaytrailer uitgebracht voor It Takes Two.,

It Takes Two is het nieuwe co-op-avontuur van de met een BAFTA-award bekroonde studio achter A Way Out. De game zit boordevol unieke uitdagingen en neemt spelers mee op een geweldige samensmelting van verrassende gameplay en een meeslepend verhaal dat de grenzen van interactieve verhaalvertelling verlegt.

In It Takes Two stappen spelers in de schoenen van Cody en May, een ruziënd stel dat door mysterieuze magie in poppen verandert. Gevangen in een onvoorspelbare fantasiewereld moeten ze met tegenzin leren om hun meningsverschillen te overwinnen, hun gebroken relatie te redden en hun weg terug naar huis en hun geliefde dochter Rose te vinden.

It Takes Two is nu beschikbaar voor pre-order en ligt op 26 maart 2021 in (digitale) winkels. De game wordt gelanceerd voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Alle spelers die de game kopen voor PlayStation 4 of Xbox One kunnen de game op dezelfde dag ook spelen op next-gen consoles middels forward compatibility.

Ook interessant
Code van Call of Duty: Warzone blijkt een heuse “Teabag” execution te bevatten
NL / EN