Early Acces spelers van Suicide Squad: Kills the Justice League gecompenseerd voor rommelige lancering

Rocksteady Games heeft Early Acces-spelers van de Suicide Squad: Kills The Justice League Early compensatie gegeven. Dit gebeurde nadat de game op de lancering enkele uren offline moest vanwege technische problemen.

Er was namelijk een bug die ervoor zorgde dat de game werd gezien als completed. Zonder iets te doen, stond je game ineens op voltooid. Een groot probleem bij een game waar het levelen, gear en grind heel belangrijk is. Rocksteady besloot de game een uur nadat het lanceerde in Early Access, eventjes offline te halen. Dit zorgde voor frustratie bij gamers, want voor Early Access, moet je de Deluxe Edition van de game hebben aangeschaft. Mensen gaven meer geld uit om vroeg met de game aan de slag te gaan, maar toen bleek ineens dat de servers offline waren.

Rocksteady heeft het probleem nu opgelost en de servers zijn weer online. Iedereen die Suicide Squad: Kille The Justice League tijdens Early Access heeft gespeeld, dus voor de releasedatum van 2 februari 2024, krijgt gratis in-game currency ter waarde van €20. Hiermee kunnen spelers twee Epic Skins kopen voor de personages Harley Quinn, Captain Boomerang, Deathshot of King Shark. Of je kan 1 legendarische skin kopen ter waarde van €20.

Suicide Squad: Kill the Justice League verschijnt op 2 februari voor PlayStation 5, Xbox Series X | S en PC.

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x