Eerste PlayStation 5 hands-on video’s duiken op

We moeten nog even wachten op de komst van de PlayStation 5, maar in Japan mogen een aantal influencers al aan de slag met de console van Sony.

In Europa en de Verenigde Staten hebben we alweer diverse hands-on sessies mogen zien van game-sites en influencers die de Xbox Series X hebben mogen testen. Hierbij lag de nadruk wel op de snelheid van de interne SSD en de inddrukwekkende backwards compatibility van de aankomende console van Microsoft. Maar omtrent de PlayStation 5 blijft het opvallend stil, tot nu…

Diverse Japanse Youtubers mochten ondertussen de aankomende console van Sony uitproberen. Sinds vandaag zijn er namelijk diverse hands-on gamesessies te vinden van een aantal Japanse gamers. Zo zijn er een aantal mensen geweest die aan de slag mochten met onder andere Astro’s Playroom, Godfall en Devil May Cry 5 Remastered.

Het is natuurlijk al vaak bevestigd dat de PlayStation 5 een reusachtige console gaat worden, en ook deze hands-on video’s bevestigen dit opnieuw.

Dit is dus de eerste keer dat we daadwerkelijk gameplay beelden mochten zien van PS5-games. Helaas bleef het ook bij gameplay, en werd er niks getoond van de nieuwe User Interface.

Hieronder zie je een aantal video’s van diverse Japanse streamers:

Ook interessant
Demon’s Souls ontwikkelaar heeft Easy Mode overwogen
NL / EN