The Elder Scrolls gaat een stapje verder

De fantasierijke middeleeuwse klassieker The Elder Scrolls staat bekend om zijn onrealistische zwaarden en bogen. Al zijn er een aantal mods op de markt die je realistische zwaarden geven. Waar men nu mee gekomen is gaat nog net een stapje verder.

Droom jij er altijd al van om naast je welbekende fush ro dah ook nog eens je vijanden een 360 no scope te bezorgen dan is dit je kans. Project Flintock bied jou de kans om draken te doorzeven met meer dan alleen pijlen en bied je de keuze uit een aantal geweren in Skyrim. De animaties zijn nog niet optimaal en al snel word het duidelijk dat je een boog met een andere skin en stats in je handen hebt maar het idee is zeker de moeite waard.

De mod bied je op dit moment nog maar keuze uit een Flintlock Rifle een Blunderbus of een Grenade Launcher maar er kunnen misschien binnenkort meer volgen. Ook zijn de wapens crafteble, upgradeble en enchantable.

Kortom wil jij lekker knallen in een van de beste RPG’s op de markt grijp je kans en laat die giant maar eens kennis maken een Full Metal Jacket in zen achterste. 

download (4)

NL / EN
0
Geef je mening over dit onderwerp en laat een reactie achter!x